Presentació d’App4Refs: Tecnologia al servei de les persones refugiades

//Presentació d’App4Refs: Tecnologia al servei de les persones refugiades

Presentació d’App4Refs: Tecnologia al servei de les persones refugiades

Avui és el gran dia.

Després de mesos intensos de treball, finalment, i dins el marc del projecte UNINTEGRA, tindrà lloc la presentació de l’aplicació App4Refs a la seu de la Representació de la Comissió Europea a Grècia.

L’App4Refs és una aplicació dissenyada des de i per a les persones refugiades i migrades a Grècia, les quals han participat en el diseny de l’aplicació i han determinat el producte final: un instrument útil, pràctic i intuïtiu al servei de la integració i accés als serveis per a les persones nouvingudes.

Durant l’acte, el Professor Nikolas Christakis de la Universitat d’Atenes ens introduirà als diferents aspectes del Projecte Europeu Unintegra. Seguidament, amb l’Erika Amézquita, Coordinadora de la Fundació ACSAR a Grècia, explorarem els diversos racons de l’aplicació. Finalment, i com a convidats d’honor: el Greek Forum of Migrants, el qual ens explicarà com ha estat el procés de creació de l’aplicació a través del seu tècnic i d’una persona usuària.

Moltes gràcies a totes les persones i institucions que, des de l’inici fins al final, heu fet possible que l’App4Refs camini.

Podeu començar a interactuar a: www.app4refs.org

 

 

 

2018-11-19T22:18:05+00:00