Nou Equip a Serres

//Nou Equip a Serres

Nou Equip a Serres

Aquest cap de setmana s’ha incorporat un nou equip Xeflis-UNINTEGRA a Serres, per donar suport a Lifting Hands International en les activitats de catàcter psicosocial amb infància, joves i dones iazidites.

El camp de Serres és l’únic exclusivament habitat per persones d’aquesta comunitat. Actualment es troba al límit de les seves capacitats.

L’arribada dels voluntaris, en Cesc i en Marc, s’ha iniciat amb una sessió d’intercanvi d’experiències amb un grup de voluntàries desplegades a Atenes, les quals s’han desplaçat per a rebre’ls i conèixer el context de les persones refugiades al nord de Grècia.

A la sessió de benvinguda de LHI han trencat el gel, han parlat d’expectatives i de pors, i sobretot de la motivació! També s’ha presentat a la comunitat iazidita, el context sociopolític-humanitari a Grècia i globalment.

Les primeres activitats de l’equip han estat de desenvolupament comunitari, participant en l’organització de les festivitats de la comunitat. En Cesc i en Marc desenvoluparan un projecte de suport psicosocial a través de l’esport, amb els i les joves. També donaran suport logístic al magatzem i a la distribució de productes no alimentaris (NFI).

Donem les gràcies a LHI, al Cesc i al Marc per la força que desprenen i per la seva motivació i determinació, a l’Ariadna i a la Irene per la seva disposició per desplaçar-se, i a l’Erika d’ACSAR pel seu acompanyament a les persones voluntàries.

Seguim !!!

 

2018-11-09T11:36:01+00:00