Estades solidàries a Grècia

//Estades solidàries a Grècia

Estades solidàries a Grècia

Aquest juny tornem al terreny ¿T’hi apuntes?

S’obre el termini d’inscripció i selecció de persones interessades en participar en el Programa Socioeducatiu i de Suport Emocional per a les persones refugiades, implementat per la Fundació ACSAR a Grècia.

La Fundació ACSAR duu a terme des del 2016 un Projecte Socioeducatiu i de Recuperació emocional per acompanyar a les persones refugiades que es troben en una situació d’impasse encallades a Grècia. En el marc d’aquest projecte es realitzen les estades de voluntariat i cooperació tècnica, amb l’objectiu d’oferir un servei d’atenció social i educacional a les persones refugiades i d’enfortir les capacitats de les organitzacions locals.

El voluntariat s’integra a l’equip que treballa en l’atenció directe a les persones refugiades, a través del disseny i la realització d’activitats formatives, d’acompanyament i relacionals. Aquestes es concreten de diferent manera en funció del grup objectiu i de la finalitat de les activitats/talleres. Les activitats es dissenyen de forma participativa amb les persones refugiades. Les estades tenen lloc a entorns urbans, donant suport a les persones refugiades situades allà on són presents.

Es realitzen en apartaments, centres, o als camps de persones refugiades gestionats per ONGs locals i les administracions públiques associades amb la Fundació ACSAR.

Es requereixen  voluntaris i voluntàries amb el següent perfil :

– Ser major d’edat.

– Tenir motivació per treballar amb persones refugiades, oferint un servei de suport en les tasques que s’assignin.

– Estades mínimes d’un mes.

– Disposar de bona salut i mobilitat per poder treballar en condicions precàries.

– Nivell operatiu d’angles.

– Es valorarà tenir coneixements d’àrab, farsi i/o francés

Ets estudiant?  Pots plantejar la possibilitat de realitzar les pràctiques del teu grau a través del Programa Socioeducatiu i de Suport Emocional per a les persones refugiades a Grècia.

Envia un mail participacio@fundacioacsar.org  amb el teu currículum i una carta de motivació i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

2019-05-15T12:45:18+00:00